Om Slangbolaget

Slangbolaget står för snabbhet och hög kvalitet till låga priser

Att göra affärer med Slangbolaget skall vara enkelt. Vi vill förmedla en kvalitetskänsla i samarbetet med oss. Från första kontakten i butiken, via telefon eller via internet, med adekvat rådgivning när du väljer produkter. Från leveransbeskedet, som kommer snabbt och korrekt, till godset som är väl märkt och förpackat på ett säkert sätt.

I vår verkstad utför vi kapning av plast- och gummislangar, samt montering av kopplingar. Vi kapar och monterar hydraulslang styckvis direkt på beställning, samt i större serier för leverans på order.

Vi har funnits i Växjö i Småland, sedan 1992. Vi har således över 25 års erfarenhet av branchen. Vi har från start valt att arbeta enbart med väletablerade och stabila underleverantörer. Idag har vi ett etablerat samarbete med med de ledande tillverkarna i Sverige och inom Europa. Detta gör att vi kan garantera en hög kvalitet på våra produkter. Att vi sedan håller konkurrenskraftiga priser också gör att du som kund kan känna dig både nöjd och trygg med Slangbolaget som din leverantör

Hemsida från Netside